Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull es mostra ferm en el suport al referèndum de l’1 d’octubre

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, va signar aquest dijous al matí el decret d’alcaldia pel qual dona suport al Referèndum que s’ha convocat pel proper dia 1 d’octubre.

Es compromet així a complir amb les previsions que es concreten en la Llei del Referèndum per a l’autodeterminació de Catalunya, aprovada dimecres pel Parlament de Catalunya, i el Decret de convocatòria, signat també pel Govern de la Generalitat.

L’Alcalde de Vilafranca afirma que ha signat el decret convençut que tots els ciutadans de Catalunya tenen dret a decidir el que creuen millor pel seu país.

Aquest matí, l’alcalde no havia rebut cap carta adreçada a ell per part del govern espanyol, però en tot cas es manifesta en una postura ferma de suport a les decisions del Parlament de Catalunya.

Pere Regull apunta que sembla increïble que en ple segle XXI es negui a la societat catalana la possibilitat de pronunciar-se sobre quin vol que sigui el seu futur. I considera que impedir aquest pronunciament és tirar un segle enrere en la història.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: