Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Mancomunitat ofereix l’exposició “SOS planeta”, sobre la problemàtica dels residus

La Mancomunitat ofereix l’exposició “SOS planeta”, sobre la problemàtica dels residus

El Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat Penedès Garraf cedeix gratuïtament l’exposició itinerant “SOS PLANETA” que mostra la problemàtica dels residus a nivell del planeta.

L’exposició està narrada en primera persona per un grup de nois i noies de diferents indrets d’Àfrica, Àsia i Europa; i mostra alguns dels impactes que generen els residus sobre el medi ambient. També incideix en els impactes socials i econòmics que generen els residus sobre el conjunt de la ciutadania i dels territoris d’arreu del món, i mostra alternatives en aquests impactes tot aportant solucions basades en la reducció i la prevenció dels residus i el reciclatge.
Poden sol·licitar la cessió de l’exposició els ajuntaments, centres d’ensenyament i les entitats socials i culturals de les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf, adreçant un correu al Servei d’Educació Ambiental, que també realitza visites guiades a l’exposició i ofereix un dossier didàctic amb activitats relacionades amb cadascuna de les problemàtiques que s’hi exposen.
Entre el 18 i el 24 de setembre, es podrà visitar l’exposició al centre cívic de Sant Cugat Sesgarrigues en el marc de la Fira ECO Sant Cugat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: