Dilluns, 23 de Setembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Odissea ha organitzat la presentació del llibre “Referèndum 2017: la clau que obre el pany”

La presentació a Vilafranca del llibre “Referèndum 2017: la clau que obre el pany” ha anat acompanyada d’una taula rodona sobre el procés.

Aquest dilluns, a Cal Figarot, l’historiador i membre de la CUP de Vilanova Miquel Àngel González presentava el llibre “Referèndum 2017: la clau que obre el pany”. L’acte tractava d’anar desglossant el contingut del llibre, on hi ha 19 articles que analitzen la propera cita de l’1 d’octubre amb la intenció d’aportar elements de reflexió del moment polític actual. El llibre  vol ser una reflexió col·lectiva sobre el moment polític que vivim. Un moment de molta intensitat i de gran profunditat política. Un moment que gira al voltant d’una eina molt concreta, el referèndum.

El títol explicita el moment que estem vivint.

Publicat per Edicions El Jonc el llibre el coedita amb la Candidatura d’Unitat Popular, dins la col·lecció ‘Llibres de la Unitat Popular’.

La publicació ha estat coordinada per Quim Arrufat, que estava anunciat com a presentador de l’acte de Vilafranca, però que finalment no hi va poder assistir. El volum recull articles de membres de les CUP, entre d’altres d’Anna Gabriel, Albert Botran, Joan Garriga Nana, Gabriela Serra, Benet Salellas, Sergi Saladié, Eulàlia Reguant o David Fernández.

És una reflexió d’urgència sobre el moment que estem vivint.

Desprès de la presentació tenia lloc una tertúlia amb membres de diferents entitats culturals i socials de Vilafranca sobre el Referèndum del proper dia 1 d’octubre. Entre d’altres hi van intervenir el director de l’Institut Milà i Fontanals, Pere Martí, el president d’Òmnium Cultural de l’Alt Penedès, Jordi Parellada, o el membre de l’Assemblea Nacional Catalana, Ramon Costa.

 

 

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Entrevista a: Tito José parlant de: RUMBESIA
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada

Penedès Televisió

17:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
Diades castelleres
Barcelona - La Mercè

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: