Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La llibreria l’Odissea presentarà el llibre “Referèndum 2017”, amb Quim Arrufat

La llibreria l’Odissea presentarà el llibre “Referèndum 2017”, amb Quim Arrufat

Dilluns 25 de setembre, a Cal Figarot, Quim Arrufat presentarà el llibre “Referèndum 2017: la clau que obre el pany”, del qual n’ha estat coordinador i ha escrit un dels articles.

L’acte començarà a 2/4 de 8 del vespre i tractarà d’anar desglossant el contingut del llibre, on hi ha 19 articles que analitzen la propera cita de l’1 d’octubre amb la intenció d’aportar elements de reflexió del moment polític actual. Entre els seus autors hi ha noms com els de Jordi Cuixart, Anna Gabriel, Carles Riera, Benet Salellas o David Fernàndez, entre d’altres.
Aquest acte està organitzat per la llibreria l’Odissea i compta amb la col·laboració d’Òmnium Cultural de l’Alt Penedès, l’Assemblea Nacional Catalana, el Casal Popular de Vilafranca, l’Agrícol i els Castellers de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: