Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Llambrusca Alzheimer Penedès es dóna a conèixer entre els usuaris de la sala de ball Swing

Diumenge al vespre la sala de ball del Casal de Vilafranca obria temporada, i ho feia col·laborant amb l’Associació Llambrusca Alzheimer Penedès.

Una sessió en la que l’associació va poder donar-se a conèixer explicant la seva activitat, i mirar de recollir també fons amb la venda de números per el sorteig de diferents regals que es va fer a la mitja part del ball. La presidenta de Llambrusca, Àngels Gómez comentava sobre tot el fet de poder explicar la seva activitat.
Aquesta setmana ja començaran les activitats adreçades als malalts, i també les de suport a cuidadors i familiars. En aquest sentit, la secretaria de Llambrusca, Pilar Sabater explicava precisament que una de les seves prioritats és també donar suport als cuidadors.
A la mitja part del ball es va sortejar els diferents premis, entre els quals el quadre que ha servit per il·lustrar el darrer número de la revista de l’Associació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: