Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació del Ferafoc organitza a Sant Quintí la segona edició de l’espectacle Foedus

El proper dissabte, 30 de setembre, es durà a terme a Sant Quintí la segona edició de l’espectacle Foedus, escrit per l’historiador Joan Serra Arman.

Un espectacle que es va estrenar l’any passat per a commemorar el cinquè aniversari del Ferafoc i que representa la lluita entre el bé i el mal. El mal encarnat en la figura de Ventus, un ésser malèfic en forma de vent que vol fer desaparèixer del món el folklore i el bé que ho escenifica el Ferafoc, que és l’encarnació del comte Guillem. Foedus combina diferents disciplines com el teatre, la dansa, la llum, el foc i la música. Com a novetat important d’aquest any, l’espectacle serà apadrinat per la cuinera Carme Ruscalleda.

Aquesta edició, la Bèstia de Parets, el Bitxo Torrent Mitger de Terrassa, la Víbria Serrallenca de Tarragona, el Ca Cerber Bretolàs de Barcelona i el Drac tres caps de Sant Pere de Ribes, seran les bèsties supervivents que juraran fidelitat al Ferafoc de Sant Quintí de Mediona per a lluitar contra Ventus i els Halifax, les àligues paoroses que serveixen a Ventus.

La cita serà a les vuit de la tarda a la plaça Enric Prat de la Riba, on es realitzarà la plantada de bèsties i a les deu de la nit començarà l’espectacle FOEDUS a la plaça de l’Església. Tot seguit, començarà un correfoc pels principals carrers del poble.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: