Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Assemblea de Professors del Milà fa accions per la democràcia i la llibertat d’expressió

L’Assemblea de Professors de l’Institut Milà i Fontanals està fent accions reivindicatives “per la democràcia i la llibertat d’expressió”.

Uns quaranta professors i professores de l’Institut Milà i Fontanals s’han trobat a dos quarts d’una del migdia, aprofitant la segona pausa del matí, a les portes del centre. Els encapçalava una pancarta amb la paraula “democràcia” i lluïen cartells en defensa de la llibertat d’expressió.

Els professors d’aquest centre vilafranquí van decidir dilluns, en assemblea, fer alguna cosa per protestar contra les darreres actuacions promogudes per la fiscalia general de l’estat arran de la convocatòria del referèndum de l’1 d’octubre.

Els professors estan detectant que els alumnes s’interessen per l’actualitat i els pregunten pel que està passant a Catalunya:

L’Assemblea de Professors del centre està en converses amb altres centres vilafranquins per si es volen afegir a la seva protesta.
Els professors del Milà seguiran fent aquesta mateixa acció demà i demà passat, a l’espera de com evolucioni la situació més enllà del diumenge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: