Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Entitats sobiranistes organitzen una bustiada popular per donar informació sobre l’1 d’octubre

Amb la col·laboració de voluntaris, s’ha repartit per els barris de Vilafranca informació relacionada amb la cita d’aquest diumenge per tal que ningú es quedi a casa per manca d’informació.

Dijous a la tarda, a tocar de la capella de Sant Joan, hi havia una parada en que membres de diverses entitats i partits sobiranistes de Vilafranca preparaven una bustiada popular per els carrers de la vila per tal de fer arribar al màxim de gent informació relacionada amb la convocatòria de referèndum d’aquest diumenge. Com explica un dels col·laboradors d’aquesta bustiada popular, Jaume Claramunt, la voluntat és que ningú es quedi a casa per falta d’informació.
A la carpa s’hi anava acostant gent amb ganes de col·laborar en la bustiada, però també d’altres amb dubtes i preguntes sobre diferents temes relacionats amb el referèndum. Des de on anar a votar a si hi hauria paperetes o calia fer alguna acció especial. Claramunt comenta que han mirat d’esvair dubtes per tal que tothom pugui participar-hi amb tranquil·litat.
En el cas de Vilafranca, la majoria de col·legis electorals són els habituals, però en alguns municipis de la comarca no és així, i per això aquest col·lectiu d’entitats i partits comenten que és important poder informar i explicar a la ciutadania que vol participar on i com podrà fer-ho.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: