Dissabte, 4 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Detenen a Vilafranca dos homes per furt d’ampolles de begudes alcohòliques d’alta graduació

Detenen a Vilafranca dos homes per furt d’ampolles de begudes alcohòliques d’alta graduació

Els Mossos van detenir el passat 6 de setembre dos homes per robar més de 50 ampolles d’alcohol d’alta graduació en un supermercat de Vilafranca.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Vilafranca van detenir el dimecres 6 de setembre dos homes georgians, de 40 i 42 anys i veïns de Cornellà de Llobregat, com a presumptes autors d’un furt en un supermercat de Vilafranca.
Els fets es van produir cap a ¾ de 5 de la tarda quan van tenir coneixement que s’estava produint un furt a l’interior d’un supermercat del municipi. Immediatament es van adreçar a l’establiment on el vigilant de seguretat havia detectat els dos homes. Els agents van comprovar que havien trencat els sistemes de seguretat d’ampolles de begudes alcohòliques d’alta graduació i s’havien amagat 15 ampolles pel cos ocultades en un doble fons de la seva roba.
Els Mossos van fer comprovacions pels voltants de l’establiment i van localitzar un vehicle relacionat amb un dels dos homes. El turisme ocultava al seu maleter 36 ampolles de begudes alcohòliques d’alta graduació. El valor de les 51 ampolles sostretes, tant les que tenien amagades al cos i les que tenien al maleter del vehicle, ascendia a 705 euros. A més a més, durant l’escorcoll els agents van localitzar 1.115 euros en efectiu i els van intervenir.
Davant de totes les evidències, els agents van detenir als dos homes com a presumptes autors d’un delicte de furt. Els dos detinguts, amb 22 antecedents per fets similars, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: