Dimecres, 29 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP demana a la ciutadania que es mantingui mobilitzada aquesta setmana

La CUP de Vilafranca organitzava aquest diumenge al migdia un acte en suport al sí per referèndum de l’1 d’octubre.

Inicialment estava previst per les 12 del migdia a la rambla de la Girada, però amb la convocatòria d’Òmnium i l’ANC de l’acte a la plaça de la Vila, des de la Cup van optar per participar primer a la concentració de la plaça de la Vila i endarrerir l’inici del seu acte a la Girada.

Així a un quart d’una sortien en cercavila des del carrer de Sant Joan en direcció al barri de la Girada, acompanyats per grallers de l’Escola de Sitges. Amb banderes i pancartes. Alguna, per exemple, recordant als informatius de Tele 5 l’ús incorrecte d’unes imatges de la plaça de la Vila de Vilafranca de dimecres passat confonent-les amb la plaça de davant de la caserna de la guàrdia civil de Manresa. La cercavila va passar pel carrer Amàlia Soler i l’Avinguda de Vilanova fins arribar a la rambla de la Girada.

El regidor vilafranquí, Marcel Martínez, destaca la nombrosa participació de gent als actes d’aquests darrers dies.

També apunta que caldrà mantenir el nivell de mobilització els propers dies.

A la rambla de la Girada l’acte comptava amb la intervenció de l’actiu Clara Cols, com a presentadora, que va assenyalar que les lleis i la política han de servir als ciutadans i no anar en contra dels ciutadans. Tot seguit va donar pas a dos alcaldes de la CUP de la Vegueria Penedès.

En la seva intervenció, l’alcalde de Sant Martí Sarroca, Toni Ventura, va explicar que en aquests moments el que està en joc és la democràcia, apuntant que en la seva opinió els neutrals són còmplices dels opressors.

Per la seva banda l’alcalde de Capellades, Aleix Auber, va remarcar la feina feta per l’independentisme en els darrers 20 anys, passant de ser minoritari a omplir places i carrers. També va defensar la tasca dels alcaldes en aquest moment crucial que s’està vivint.

CUP

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari
08:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs
09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: