Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El concurs fotogràfic de festa major ‘Premi Vilafranca Cultura’ està en marxa

Fins al 24 de setembre es poden presentar obres a la primera edició del concurs fotogràfic de Festa Major ‘Premi Vilafranca Cultura’.

Es tracta d’una activitat organitzada pel Casal de Vilafranca i el Club Diafragma que vol premiar les millors fotografies d’aquesta Festa Major. Els treballs es poden presentar fins el 24 de setembre.
Ara fa dos anys, el Casal de Vilafranca creava el Premi Vilafranca Cultura per poder donar visibilitat a pintors d’arreu de Catalunya, en uns treballs centrats en Vilafranca i els seus carrers i places. En el moment de la creació d’aquest premi, des de l’entitat ja es va destacar que el certamen anual podria créixer en altres vessants culturals, i aquest mes de juliol es convocava la primera edició de l’apartat fotogràfic del premi, en col·laboració amb el Club Diafragma.

El concurs vol premiar les millors imatges digitals de la Festa Major de Vilafranca del 2017, optant a tres premis amb dotació econòmica i dos premis amb reconeixement honorífic. Des del Club Diafragma esperen una alta participació.

Pel que fa a la visibilitat de les fotografies que es presentin al concurs, dependrà de la participació. Però es faran servir els canals en línia del Casal i de Diafragma i es mirarà de muntar una exposició a posteriori.

Els treballs poden ser presentats fins les dotze de la nit del 24 de setembre i la deliberació i veredicte del jurat es farà públic a la Sala Zazie, a les deu del matí del diumenge 1 d’octubre.
Les bases i terminis, així com la dotació dels premis, es poden consultar a la pàgina web del Casal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: