Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Colla Jove va actuar dissabte a Santa Coloma de Gramenet

La Colla Jove va actuar dissabte a Santa Coloma de Gramenet

Ho va fer junt amb les colles locals Castellers de Santa Coloma i Laietans de Gramenet.

Cada colla va fer un pilar de 4 de dol, a l’inici de l’actuació, per la defunció d’un conegut geganter local aquella mateixa tarda. Va obrir amb un 3 de 6 que no va presentar cap dificultat. En segona ronda, va resoldre un 3 de 6 amb l’agulla, demostrant que ja li han agafat confiança i poden mirar reptes superiors. En tercera ronda van acabar amb un 4 de 6. Finalment van acabar la diada amb dos pilars de 4 simultanis.

D’altra banda la colla també va descarregar dos pilars de 4 en una visita que va fer, per Festa Major, al centre Ricard Fortuny de Vilafranca.

La propera actuació d’entitat que tindrà la colla Jove serà a les festes de Tauste, a Saragossa, al costat dels Bordegassos de Vilanova. La colla hi farà una sortida de cap de setmana que inclourà cercavila i actuació castellera el dissabte a la tarda, nit al mateix poble de Tauste i el diumenge, al migdia, ja de tornada, parada a Saragossa per visitar la zona del centre.

La colla encara disposa de places per aquesta sortida oberta a tothom que vulgui fer pinya amb la colla i viure aquesta experiència aragonesa. Serà la primera vegada que la Jove actuï a la província de Saragossa, havent actuat fins al moment, fora de Catalunya, a les províncies de Biscaia, Ciudad Real  i Badajoz.

La Colla Jove de Vilafranca, fins que torni a l’Escorxador, segueix fent els seus assajos al carrer. En concret, els dilluns es fan a la confluència del carrer de Torrelles de Foix amb la Plaça de la Verema, i els divendres es fan a la plaça de la Constitució. L’assaig general és a dos quarts de 10 de la nit.

La tercera colla de Vilafranca, fundada el 2010, necessita cobrir algunes posicions de pinya i de tronc, per poder créixer i recuperar els castells de 7 que havia dominat amb solvència fins a meitat del 2015. Per això, fa una crida a tothom que s’hi vulgui afegir per assistir als seus assajos castellers i ajudar en aquest objectiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: