Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un centenar de veïns es concentren davant l’ajuntament d’Olèrdola en defensa de la democràcia

Dimecres al vespre es vivia una les concentracions més nombroses de les convocades els darrers anys davant de la seu de l’Ajuntament d’Olèrdola.

Fins a un centenar de veïns de totes les edats, provinents de gairebé tots els nuclis d’Olèrdola, van respondre a la crida feta per a expressar el suport a “les institucions catalanes i en defensa de la democràcia” després de les detencions i escorcolls que es registraven el mateix dimecres a Barcelona.

Passades les 8 del vespre, obria l’acte l’alcalde, Lucas Ramírez, qui agraïa el suport dels veïns. Després, el mateix alcalde donava lectura al manifest conjunt elaborat per l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis.

L’acte es va desenvolupar en un to serè, amb una evident determinació per part dels presents. Per cloure, els assistents compartien el cant dels Segadors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: