Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Carlaina Fahle presenta un recull de fotografies de Vilafranca a la Capella de Sant Joan

El passat 15 de setembre es va inaugurar el darrer treball fotogràfic de l’artista i es podrà visitar fins al 29 d’octubre.

“Vivint Vilafranca” és el nom del recull d’imatges quotidianes que mostren, des del punt de vista professional de l’artista, l’activitat d’una vila activa i atractiva on hi destaquen els carrers, les places i els detalls arquitectònics. Fahle també recull la tradició popular, el lleure, la cultura del vi i el paisatge de la zona entre d’altres. La mateixa artista, explicava que va descobrir Vilafranca amb la seva càmera i li va agradar tant que ara té pensat fer-ne un llibre.

La inauguració va anar a càrrec de Lluís Garcés, professor jubilat de l’IES Milà i Fontanals i també va comptar amb la presència del Regidor de cultura Raimon Gusi, que destacava que Fahle ha sabut treure-li partit a la vila.

L’exposició es pot visitar fins al 29 d’octubre a la Capella de Sant Joan de dimecres a divendres de 5 a 8 de la tarda, els dissabtes de 6 a 8 del vespre i els diumenges de 12 a dues del migdia i també de 6 a 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: