Divendres, 25 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Carlaina Fahle mostra el seu treball fotogràfic sobre Vilafranca a la Capella de Sant Joan

Aquest divendres, a les 8 del vespre, es farà la inauguració del treball fotogràfic de Carlaina Fahle a la capella de Sant Joan que reflecteixen la vida quotidiana dels vilafranquins.

Les vuitanta fotografies que formen part de l’exposició mostren, des d’un punt de vista molt personal, l’activitat d’una vila activa i atractiva on destaquen els carrers, les places i els detalls arquitectònics més emblemàtics. Al mateix temps recull en les seves imatges la tradició popular, els seus costums, el lleure, la cultura del vi i el seu entorn paisatgístic privilegiat.

Un passeig visual en el qual els ciutadans es poden identificar amb la vida i el ritme de la seva ciutat i que s’endinsa en la bellesa de les coses a través dels colors, el blanc i negre i la llum de les seves fotografies.

La inauguració comptarà amb la presència de l’artista, del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi, i anirà a càrrec del professor jubilat de l’IES Milà i Fontanals, Lluís Garcés.

L’exposició romandrà oberta fins al diumenge 29 d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: