Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Capela dels Dolors mostrarà el vestuari, armament i estris d’un arquer de l’època medieval

Una exposició organitzada per l’Associació Arcoflis mostrarà aquests elements els propers 16 i 17 de setembre.

Els dies 16 i 17 de setembre, a la Capella dels Dolors de Vilafranca, estarà oberta a tothom de manera gratuïta l’exposició “L’arquer medieval”.
S’hi trobarà diferents tipus de vestuari militar, armament i estris corresponents a un arquer en diferents segles i la seva evolució. També a l’interior de la mateixa Capella dels Dolors s’aniran projectant audiovisuals sobre aquest tema.
Tots els membres de Arcoflis (Arquers i Companyia de la Flor de Lis), associació cultural vilafranquina de recreació històrica medieval organitzadora de l’exposició, estaran presents per a explicar i respondre a qualsevol pregunta o dubte sobre tot el material exposat de manera que tothom podrà ser informat quasi de manera personalitzada de tot el que vulgui saber.
Arcoflis és una associació de caràcter cultural sense ànim de lucre creada l’any 2000 a Vilafranca del Penedès. La seva activitat principal és la recreació històrica medieval centrada principalment en arqueria medieval i vida en campament militar en els segles XII, XIII i XIV.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: