Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CaixaBank obre una campanya de crowfunding a favor del Rebost Solidari de Vilafranca

L’objectiu de la campanya, promoguda per les oficines de Vilafranca, és que la població participi amb els seus donatius en l’adquisició d’un camió refrigerat pel transport d’aliments frescos

Aquesta campanya de micromecenatge s’ha posat en marxa amb l’objectiu de que particulars i empreses, clients o no clients de l’entitat, se sumin a la iniciativa d’aconseguir els 5.000 euros necessaris per a completar l’adquisició d’un camió refrigerat per a la recollida d’aliments frescos que s’ofereixen, a través del Rebost Solidari, a famílies necessitades de Vilafranca.
L’Obra Social ”la Caixa”, ja ha realitzat una aportació de 10.000 euros al projecte, dels 15.000 euros necessaris per a la compra del camió. Els 5.000 euros restants són l’aportació econòmica que CaixaBank espera recollir a través de les seves oficines de Vilafranca, donatiu que qualsevol ciutadà o empresa pot realitzar des de qualsevol dels caixers automàtics de la població, a través de la Línia Oberta o a través del portal www.caixabank.cat, garantint que el 100% de les aportacions s’abonaran al
projecte.
Si s’assoleix l’èxit d’aquesta acció solidaria, l’entitat beneficiaria, el Rebost Solidari, podrà adquirir aquest vehicle que li permetrà l’increment del volum de càrrega d’aliments, així com l’estalvi en l’externalització del servei de transport. El camió escollit, compleix amb els requeriments necessaris per carregar i conservar fruita i verdura fresca gràcies a la refrigeració. A més, també serà possible el transport d’aliments congelats.
El Rebost Solidari, situat a l’Avinguda del Garraf de Vilafranca, atén
mensualment a 500 famílies que suposen un total de 1.700 persones beneficiades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: