Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arriba el XXVè Torneig de la Verema – Memorial Jaume Mitjans

Aquest proper cap de setmana del 8, 9 i 10 de setembre, es disputa a Vilafranca el XXVè Torneig de la Verema – Memorial Jaume Mitjans.

El torneig té com a objectiu fer la presentació de tots els equips del Club, així com passar tres dies de bon hoquei tot fent amics. Així el Torneig donarà el tret de sortida divendres a la tarda on, tant a la pista 1 com a la pista 2, des de les sis de la tarda hi haurà partit rere partit. Durant tot el dissabte també es jugaran tots els partits acabant en el punt àlgid en el partit del primer equip de l’entitat, que enguany militarà a la 1ª Divisió Nacional Espanyola, i la posterior presentació de tots els equips del Club. Diumenge només hi haurà sessió de matí, i cap al migdia, és quan acabarà el Torneig amb l’entrega dels trofeus.

El torneig arriba a la vint-i-cinquena edició, i, per donar relleu a l’aniversari a banda dels equips catalans també visitaran Vilafranca equips de diverses comunitats autònomes espanyoles i alhora torna a ser un torneig internacional, ja que hi participarà un equip portuguès. En concret hi intervindran de Catalunya els equips del CP Cubelles, CP Ribes, CT Barcino, Igualada FHCP, CE Noia, HC Sentmenat, GEiEG, HC Alpicat i CP Vilafranca. Del País Valencià HC Cocentaina, de Portugal el Suart Carvalhais, de Madrid l’Alameda Osuna, de Navarra el Oberena i de Galícia la Compañía de María.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: