Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arcoflis ha exposat vestits i material relacionat amb l’arqueria a l’època medieval

L’associació cultural Arcoflis, Arquers i companyia de la flor de lis, va organitzar durant el cap de setmana una exposició a la Capella dels Dolors.

El tema triat era l’arqueria medieval i la mostra constava de tota mena d’articles i vestits de diferents èpoques perquè els visitants es fessin a la idea de com vivien, vestien i entrenaven els arquers.

Arcoflis és una associació creada a Vilafranca l’any 2000 que es dedica a la recreació històrica medieval centrada principalment en l’arqueria medieval i la vida en campament militar en els segles XII, XIII i XIV.

El seu president Jaume Montull explica que elaboren rèpliques exactes per acostar la realitat d’aquella època a l’actualitat.

Montull explica que l’associació té una voluntat divulgativa i didàctica i que vol explicar la història medieval des del rigor.

L’exposició es va poder veure durant el cap de setmana a la Capella dels Dolors. En anteriors mostres, Arcoflis havia tractat la vestimenta en temps de Pere el Gran, l’equipament dels guerrers medievals o el campament medieval.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: