Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana la Girada ha celebrat amb molta participació la festa del barri

Malgrat les amenaces de pluja i baixada de temperatures, es pot afirmar que enguany el barri de la Girada ha viscut unes festes amb molta participació de públic i èxit en tots els seus actes.

De fet, i com és habitual, els actes van començar una setmana abans. El dia 11 de setembre amb l’ofrena floral al monument a Lluís Companys que hi ha a la rambla del barri de la Girada. Un acte amb la participació de diverses entitats de la vila.

La resta d’actes s’ha celebrat aquest darrer cap de setmana i començaven el dissabte a la tarda amb un Festival Infantil a càrrec del grup d’animació, Viri Virom.

També dissabte a partir de les nou de la nit i a la rambla de la Girada se celebrava el Sopar a la fresca, per gaudir amb la companyia dels veïns, acompanyats per la música del Grup Duet d’Ambient.

Es tracta d’un sopar de carmanyola, on cadascú es porta el menjar de casa i que serveix per compartir una bona estona amb els veïns.

Enguany van omplir les taules amb l’assistència de més de 150 persones.

Durant el cap de setmana de les festes del barri no hi va faltar la presència d’una pancarta reivindicativa reclamant el mercat de productes de segona mà, que enguany l’associació de veïns no ha organitzat per la demanda de molta documentació que els feia l’ajuntament.

El diumenge, hi havia Ballada de Sardanes, a les 12 del migdia amb la Cobla Catània i la col·laboració de Vilafranca Sardanista.

I per cloure els actes de la festa del barri de la Girada a la mateixa rambla el diumenge a les sis de la tarda hi haurà havaneres amb el grup Xató.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: