Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors fan un balanç molt positiu de la Festa Major

Els administradors destaquen l’harmonia i el treball en equip.

El dissabte 2 de setembre era el darrer dia de la Festa Major de Vilafranca i com és habitual la festa acabava amb un ball a la rambla i l’encesa del darrer castell de focs d’artifici. Una hora abans de les 12 de la mitjanit havia començat al ball amb l’orquestra La Nuevo Talismán Orquestra Show, que omplia la rambla.

Quan va ser el moment l’orquestra es va aturar, es van apagar els llums de la rambla i de la plaça Penedès i es va llençar el castell de focs, que els administradors van observar des del terrat de l’edifici de l’Ateneu.

Un castell de focs vistós, que oferia imatges brillants al centre de la vila i que també suposava el darrer moment emotiu per les cinc persones encarregades d’organitzar la festa. Va ser l’última abraçada conjunta.

I després el moment de fer, en calent, les primeres valoracions.

La Gemma Bertran, en nom de tots, mostrava la seva satisfacció.

La Maria Bassegoda parlava de la bona harmonia entre el quintet administrador.

Per la seva banda el Max Margalef, apuntava que un dels fets que els ha agradat més és el d’organitzar unes activitats per fer feliç a la gent.

D’altra banda en un moment com aquest l’Andreu Retamal, no es volia oblidar d’agrair el suport rebut per els familiars, amics i col·laboradors més directes.

Pensant en els propers 5 administradors el Jordi Milà els avança que el més important és passar-s’ho bé i gaudir de la festa, perquè, malgrat la feina i la responsabilitat, els 5 dies passen volant.

Els cinc administradors coincideixen en afirmar que el més complicat ha estat gestionar els canvis motivats per l’amenaça o la presència de la pluja. Però també afirmen que al final s’ha viscut una bona festa major. Festa que acabava amb més ball i música, la música i el ball que oferia l’orquestra La Nuevo Talismán Orquestra Show, amb la represa de la seva actuació a la rambla després del castell de focs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: