Dimecres, 26 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca escalfen motors per la festa major

La festa de cal Noi Noi i l’actuació a la “diada dels fillols” tenien lloc el dissabte.

Els Xicots de Vilafranca actuaven dissabte a la tarda davant de la Basílica de Santa Maria acompanyats per la colla castellera de la Gavarresa, la colla castellera de la Bisbal del Penedès i els Vailets de Gelida a l’anomenada “diada dels fillols”.

Els vilafranquins van aprofitar la diada per escalfar motors de cara a les imminents actuacions de la festa major. Van descarregar amb solvència el quatre de vuit, el tres de vuit i el set de set i van cloure l’actuació amb un pilar de cinc i dos de quatre.

A banda de la “diada dels fillols”, els Xicots de Vilafranca van començar la jornada amb la festa de l’aniversari del seu local, Cal Noi Noi. A la plaça Milà i Fontanals es van instal·lar inflables aquàtics per combatre la calor oberts a tots els nens i nenes que ho volguessin i amb la canalla de les colles a les quals han apadrinat els Xicots com a convidada. També hi havia vermut i música electrònica.

Aquest any en feia setze que els Xicots de Vilafranca commemoren l’aniversari del seu local social. A més, la celebració coincidia amb els 35 anys de la colla vilafranquina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: