Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les visites al campanar de la Trinitat s’han consolidat com una oferta turística atractiva

Ara fa just un any es va ampliar l’oferta turística de Vilafranca amb les visites al campanar de la Trinitat, tot aprofitant que s’havia completat la seva restauració.

Aquest estiu les visites s’han fet en tres dissabtes de juliol i s’ofereixen també tots els dissabtes d’aquest mes d’agost.

L’historiador, Josep Maria Feliu, n’és el guia.

El campanar dels Trinitaris és un dels elements més rellevants del patrimoni de Vilafranca, un campanar d’inicis del segle XX projectat per l’arquitecte August Font dins de les obres de remodelació del conjunt dels trinitaris un cop va rebre el títol de parròquia.

La visita al campanar ens permet fer un cop d’ull a la història de Vilafranca des del segle XVI fins als nostres dies, tot coneixent la presència dels trinitaris.

Ara fa un any d’aquesta oferta turística i cal dir que ha cridat força l’atenció no només als visitants sinó també als vilatans.

En el transcurs de las visita es poden observar elements singulars que s’aniran descobrint a mida que es puja el campanar, fins arribar al pis superior. Allà amb les campanes es pot gaudir d’unes magnífiques vistes de Vilafranca.

La visites es poden fer tots els dissabtes d’agost i comencen a les vuit del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: