Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sorteig se suspèn de moment i la capta es posposa a dijous i divendres

Els Administradors se sumen als tres dies de dol decretats per l’Ajuntament de Vilafranca arran de l’assassinat del vilafranquí Pau Pérez, pressumptament a mans del terrorista fugit.

Els Administradors de la Festa Major de Vilafranca s’han afegit als tres dies de dol per la mort del vilafranquí Pau Pérez, víctima de l’atemptat terrorista de Barcelona, i han anunciat la suspensió de l’acte de sorteig de l’ordre d’actuació de les colles castelleres per les diades de Festa Major, previst per aquesta tarda a les set a l’auditori del Vinseum.

Igualment, la sortida de la Capta de la Festa Major s’ajorna fins dijous i divendres.

Segons un comunicat dels administradors, en les properes hores s’informarà de la data de convocatòria del sorteig de l’ordre d’actuació de la diada de Sant Fèlix i les altres diades de Festa Major de Vilafranca 2017.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: