Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els regidors de la CUP rebutgen els privilegis reservats a les autoritats

Un any més, el regidor i regidores de la CUP de Vilafranca no accepten els privilegis reservats a la classe política en el marc de la Festa Major de Vilafranca.

Des de la Candidatura d’Unitat Popular declinen oficialment tots aquells privilegis que s’atorguen a les anomenades “autoritats” durant la més típica, i ho fan perquè el projecte polític de la CUP passa per bastir altres models de fer i d’entendre la política sense distincions ni relacions desiguals entre ciutadania i representants polítics.

És per això que escoltaran el pregó d’inici de festes des del públic, i no a les cadires que es reserven a les autoritats, que creuen que haurien de ser per a la societat vilafranquina.

La CUP considera una mostra de respecte a la gentada que treballa de forma voluntària i anònima no ocupar llocs de privilegi, per això tampoc seran al balcó per la diada castellera, que viuran des de plaça. Defensen que l’ús del balcó de l’ajuntament per festes ha de ser un altre i per això actuen en conseqüència.

Volen agrair i felicitar la immensa tasca que han fet els administradors d’enguany i les moltes hores de feina altruista dedicada a un patrimoni col·lectiu com és el de la cultura i el de la festa major, així com fer un reconeixement explícit a la implicació de balladors, músics, colles castelleres i tothom qui aporta el seu granet de sorra a fer possible la festa i sense els quals no seria possible.

CUP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: