Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Protecció Civil de la Generalitat ha activat l’alerta per Onada de Calor

Protecció Civil de la Generalitat recomana a la ciutadania que s’informi de com fer front a aquesta situació d’onada de calor.

Es recomana evitar les activitats físiques intenses a les hores de més calor i beure molta aigua.

Davant la situació de temperatures extremes tingueu especial cura de les persones més vulnerables a la calor (gent gran, nadons, malats crònics,…). Es recomana especialment visitar un cop al dia, en la mesura del possible, als familiars o veïns grans que viuen sols per assegurar-se que s’hidraten i segueixen els consells davant les temperatures elevades.

Protecció Civil de la Generalitat també manté en Prealerta el Pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya INFOCAT per la previsió d’elevat risc d’incendi forestal avui a 20 comarques catalanes, entre elles l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: