Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Plaça de la Vall del Castell celebra la desena Màrtirs Street

La Plaça de la Vall del Castell, anomenada antigament Carrer dels Màrtirs, ha viscut aquest dissabte la desena edició de la festa Màrtirs Street des de la seva recuperació.

Una festa que reuneix els veïns de la plaça i de Vilafranca en una tarda i nit amb activitats per a tota la família. La festa s’iniciava a les 6 de la tarda amb la traca de sortida i l’espectacle infantil a càrrec del grup Rovell de l’ou que va oferir un show per als més petits amb música i interacció del públic. Unes actuacions que van començar fa 40 anys en aquest mateix carrer.

La festa continuava amb un bon berenar amb coca i xocolata per a grans i petits i tot seguit, a partir de les 7 de la tarda, començava la tradicional diada castellera de Màrtirs Street. Enguany amb la participació dels Castellers de Barcelona i els Xicots de Vilafranca. El fet de voler portar castells de 9 a plaça va fer que la diada s’avancés una hora en comparació a altres anys, la gran novetat d’aquesta edició.

Després de l’actuació castellera, cap a les 10 de la nit, tenia lloc el sopar popular i en acabar es va poder ballar al so de la música que punxava dj Patata.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: