Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dues persones han mort aquest matí en l’accident d’un ultralleuger a Subirats

L’aparell s’ha estavellat en una zona de difícil accés propera a la urbanització Muntanya Rodona, a la carena de les muntanyes d’Ordal.

Un ultralleuger s’ha accidentat aquest matí al Crestabocs, a prop de la urbanització la Muntanya Rodona, al terme municipal de Subirats.

L’aparell s’ha estavellat i s’ha incendiat posteriorment, causant la mort dels seus dos ocupants. També s’ha originat un petit incendi que no ha afectat massa forestal, segons informa l’Ajuntament de Subirats.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís de l’accident poc després de les deu i deu minuts del matí. Un helicòpter dels Bombers que es desplaçava cap a la base de Móra d’Ebre ha pogut confirmar l’accident i posterior incendi de l’aparell. També s’hi han desplaçat set dotacions terrestres i un helicòpter amb efectius dels GRAE (Grup Actuacions Especials) i del GEM (Grup Emergències Mèdiques) per treballar en les tasques d’extinció i d’excarceració dels ocupants.

El dispositiu s’ha completat amb tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i una ambulància i l’helicòpter del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques).

A la zona també s’hi ha desplaçat l’ADF Subirats i l’alcalde del municipi, Pere Pons.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: