Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 30 botigues de Centre Vila participaran a la Fira Festa Fora Estocs

Demà se celebra una nova edició de Fira Festa Fora Estocs d’estiu a la rambla de Sant Francesc a partir de les 10 del matí.

Durant tot el dia les ofertes i promocions, sobretot del sector de la moda i els complements, conviuran amb jocs infantils i música en directe.

La jornada es tancarà a les deu de la nit amb el concert i ball de swing de festa major, organitzat amb el grup Swing Vilafranca. D’aquesta manera, els comerciants adherits al Centre Vila volen contribuir en la dinamització del centre com a punt de trobada per a aquells que vulguin començar a fer boca amb les activitats preliminars de la festa major.

La Fira Festa Fora Estocs és l’esdeveniment que posa el punt final a les rebaixes d’estiu, amb les promocions i descomptes més interessants de la temporada. A més de roba i complements també hi trobareu roba d’esport, roba per la llar, i serveis personals i de salut.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: