Diumenge, 20 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La loteria de Nadal de Santa Maria 2020 ha venut ja 750 números

Es poden trobar butlletes a la Pastisseria Bertran i al forn de pa Mitjans de la plaça de la Vila i després de la festa major se’n posaran més a la venda a la resta d’establiments.

Encara queden a la venda butlletes a la Pastisseria Bertran i al forn de pa Mitjans de la plaça de la Vila. Després de la festa major se’n posaran més a la venda a la resta d’establiments on estava previst trobar-ne.

La loteria de Santa Maria 2020 es va presentar aquest dissabte al matí davant la porta lateral de la basílica amb la presència d’una imatge de Sant Fèlix de principis del segle XX. El número és el 71.812 i cada butlleta costa 5 euros. L’objectiu de la loteria és recollir diners per les obres de la basílica.

A banda de la pastisseria Bertran i el forn Mitjans, els establiments als quals es podran adquirir les butlletes a partir del setembre seran el Nostrum, al carrer del General Prim, Teixits Solà, al carrer de santa Maria, Farmàcia Amadó, al carrer de sant Pere, Forn Sant Jordi, al carrer Espirall, Tintoreria Juncosa, al carrer de la Parellada, Mobles Feliu, al carrer de la Font, Farmàcia Miralles, al carrer de la Cort, Farmàcia Jonch, al carrer d’Eugeni d’Ors, als Forns Rius, a la rambla de la Girada, carrer de Gelida, rambla de Sant Francesc, i a la mateixa rectoria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: