Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El llibre de condolences estarà al saló de plens de l’ajuntament fins dijous a la tarda

El llibre estarà a disposició de la ciutadania avui, demà i passat demà de deu del matí a cinc de la tarda.

Aquest matí de dimarts, a les deu en punt, el regidor Raimon Gusi ha estat el primer a escriure unes paraules al llibre de condolences que l’Ajuntament de Vilafranca ha obert al saló de plens del consistori en memòria de Pau Pérez.

El llibre estarà a disposició de la ciutadania avui, demà i passat demà de deu del matí a cinc de la tarda.

Amb aquesta acció, l’Ajuntament de Vilafranca vol oferir als ciutadans la possibilitat d’expressar el seu dol arran de l’assassinat del jove vilafranquí a mans del terrorista que va atemptar dijous a la Rambla de Barcelona.

A primera hora també han escrit i signat al llibre diversos regidors de l’equip de govern i altres ciutadans.

Una de les primeres persones que ha assistit al saló de plens per expressar també el seu dol ha estat l’alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia. Maria Rossell reiterava el seu agraïment als Mossos d’Esquadra per l’actuació d’aquest dilluns a la tarda al seu municipi i al municipi veí de Subirats.

Recordem que des d’aquest dilluns i fins dimecres, l’Ajuntament de Vilafranca ha decretat tres dies de dol institucional.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: