Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació de Veïns del Centre lamenta els malentesos en relació als assaigs dels balls

Des de l’Associació refermen que recollien queixes dels veïns de la Plaça de la Constitució on darrerament assajaven fins a 11 balls diferents.

El cap de setmana l’Associació de Veïns del Centre va organitzar un sopar i festa per els veïns. En aquest marc, van preguntar a la presidenta de l’Associació de Veïns, l’Esther Ribas, sobre la polèmica que aquestes darreres setmanes ha provocat la decisió de repartir els assaigs dels balls de la Festa Major per diferents indrets de la vila.
Ribas comenta què des de l’Associació van recollir algunes queixes de veïns, sobre tot de la zona de la plaça Constitució, on darrerament hi assajaven fins a 11 balls diferents.
Ribas explica que des de l’Ajuntament els van fer arribar al llista amb els nous emplaçaments. Lamenten l’enrenou que ha provocat tot plegat, i insisteix en que mai han tingut la voluntat de fer fora del centre a ningú. La demanda era repartir en altres espais, del mateix centre fins i tot, per evitar les molèsties que patien els veïns.
Des de l’Associació de Veïns consideren que s’han donat molts erros de comunicació entre totes les parts implicades.
El proper dia 3 d’agost hi ha prevista una reunió entre els balls, associació de veïns i Ajuntament per tal de poder donar les explicacions necessaris i que tothom entengui les diferents necessitats i demandes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: