Dijous, 2 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tres dies més de dol a Vilafranca per l’assassinat de Pau Pérez a mans del terrorista fugit

L’Ajuntament habilitarà també un llibre de condolences al Saló de Plens.

El consistori vilafranquí ha emès un comunicat en el qual lamenta profundament “aquesta mort tan tràgica i injustificable del vilafranquí, i expressa el condol més sincer a la seva família i amics, en aquests moments d’una gran duresa, i es posa a la seva disposició per tot allò que pugui ser de la seva necessitat i ajuda”.

L’Ajuntament de Vilafranca habilitarà un llibre de condolences perquè tots els ciutadans de la ciutat i comarca que ho desitgin puguin expressar el seu condol a la família. El llibre estarà a disposició al Saló de Plens, a partir de demà a les deu del matí i fins dijous, cada dia fins les cinc de la tarda.

De la mateixa manera, el consistori també anuncia que es decreten tres dies més de dol, suspenent tots els actes amb presència institucional.

Comentaris

  1. Algun llibre de condol digital per les persones que no estem tan a prop de Vilafranca ? Estaria molt bé també !
    Si no fos possible, com una ciutadana més, vull expressar el meu condol des del cor a família, amics i a aquesta societat que trobarà a faltar la seva generositat. Es va trobar enmig del camí d’un malvat assassí. I… es diu PAU!

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: