Dissabte, 8 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Homenatge a Pau Pérez i a la resta de les víctimes dels atemptats terroristes

Aquest dissabte a la tarda, just abans d’iniciar el primer partit de la Tercera Divisió d’aquesta temporada que enfrontava al FC Vilafranca i L’Hospitalet, es va fer un acte d’homenatge al vilafranquí

 

Aquest dissabte a la tarda, just abans d’iniciar el primer partit de la Tercera Divisió d’aquesta temporada que enfrontava al FC Vilafranca i L’Hospitalet, es va fer un acte d’homenatge al vilafranquí  Pau Pérez i a la resta de les víctimes dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils. A l’acte hi va assistir representants de la junta directiva del club, també de la Fundació i la regidora d’Esports, Anna Doblas.

Pau Pérez, de 34 anys, va morir dijous assassinat per arma blanca. El seu cadàver el van trobar a l seient del darrere del seu propi cotxe, aparcat a Sant Just Desvern, a prop de l’edifici Walden.  Segons fonts del diari La Vanguàrdia, la identitat de l’assassí continua sent una incògnita però la investigació policial assenyala com a probable responsable a l’autor de l’atropellament massiu de la Rambla de Barcelona, que el va apunyalar per robar-li el cotxe i fugir. Segons apunten  les investigacions,en Pau va anar a veure un familiar a Barcelona i quan tornava va tenir la mala sort de creuar-se amb el terrorista que havia aconseguit fugir de la Rambla i es va desplaçar en metro fins a l’estació de Zona Universitària.

El vilafranquí, Pau Pérez, era enginyer de professió, i els seus amics el recorden com una bona persona, afable, solidària i amant del futbol.  Va ser cooperant d’una ONG l’any 2010 amb tasques de suport a Haití pel terratrèmol.  Havia treballat per el Celler Torres però en l’actualitat treballava per SEAT, a través de l’empresa Leder, fent de controlador d’avaries.

També l’esport era una de les grans devocions. De més petit havia jugat en les categories inferiors del FC Vilafranca i posteriorment va jugar també en el Moja.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: