Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Granada fa arribar al director dels Mossos la situació de conflictivitat al municipi

La Granada fa arribar al director dels Mossos la situació de conflictivitat al municipi

Els representants polítics granadencs han estat acompanyats per un centenar de veïns que s’han manifestat a l’exterior de les dependències dels Mossos d’Esquadra.

L’Ajuntament de la Granada, amb l’alcalde Diego Díez i regidors de tots els partits polítics del consistori, s’ha reunit aquest dimecres al migdia a Barcelona amb el director dels Mossos d’Esquadra, Pere Soler, per reclamar solucions davant els greus problemes de violència i incivisme que s’estan vivint al municipi per culpa d’una família conflictiva.

L’Ajuntament de la Granada va aprovar el passat 26 de juliol per unanimitat la moció ‘La Granada diu prou!’, en una sessió plenària extraordinària plena de gom a gom, convocada precisament arran de l’escalada de conflictivitat al municipi.

La finalitat de la moció era exigir “seguretat i justícia” i acabar amb l’onada delictiva que hi ha al municipi ocasionada pels membres d’aquesta família, que han ocasionat des d’ocupacions il·legals d’habitatges fins a robatoris, persecucions i amenaces.

La moció constava de quatre punts. Sol·licitar al Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya la destinació de més efectius policials per donar cobertura a la seguretat ciutadana i de trànsit al municipi de la Granada. Sol·licitar a la Direcció General d’Atenció a la Infància i a l’Adolescència del Departament de Treball, Afers socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, la protecció dels infants més vulnerables vetllant pel seu desenvolupament personal. Sol·licitar a la Direcció General d’Acció civil i comunitària del Departament de Treball d’Afers socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, una urgent intervenció del responsable del ‘Programa del poble gitano i la innovació social’. I, finalment, traslladar la moció al Departament d’Interior, al Departament de Treball d’Afers socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, al Consell Comarcal de l’Alt Penedès i a tots els ajuntaments de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: