Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Festival Vinyasons es consolida com la gran referència de l’enoturisme cultural

El Festival VinyaSons va clausurar l’edició de 2017 aquest passat divendres 4 d’agost a Oller del Mas amb un espectacle del quartet vocal, The Hanfris Quartet.

En aquesta edició de VinyaSons hi han participat 11 cellers del Penedès, el Bages i l’Empordà que han acollit  7 propostes musicals, maridades amb 5 menús gastronòmics. La cinquena edició del festival ha suposat un èxit ja que en 10 dels 11 esdeveniments han penjat el rètol de “entrades exhaurides”. Des de 30 de juny  fins el 4 d’agost, el públic ha gaudit dels espectacles musicals de petit format.

Marius McGuinness, director artístic del festival, ha fet una valoració totalment positiva d’aquesta edició que ha registrat un increment del 23%  del nombre d’assistents respecte al 2016, amb una mitjana d’assistents superior als 120 per esdeveniment. Enguany el Festival VinyaSons ha batut el rècord d’entrades exhaurides en els espectacles.

L’aposta de VinyaSons s’ha centrat en diversos formats dissenyats pensant amb les característiques i filosofia de cada celler, que generen nou públic per l’enoturisme cultural. Tots els espectacles s’han acompanyat d’una visita prèvia al celler on es van degustar els vins i caves dels cellers, maridats amb la gastronomia. Vinyasons és un festival de música de petit format que es realitza en cellers i caves emblemàtics, espais d’un gran potencial com a ‘contenidor artístic’, tant per la seva ubicació o per la seva arquitectura i, en molts casos, per l’originalitat de la seva acústica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: