Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amb la feina feta les dues colles locals han ofert avui una actuació relaxada

La Diada de Sant Ramon s’ha celebrat a l’antiga.

És a dir amb un màxim d’una hora per fer els castells i amb rondes d’actuació conjunta. Hi participaven les dues colles locals, Castellers i Xicots de Vilafranca. La primera ronda s’ha completat en vuit minuts. Els Verds han fet la Torre de 8 amb folre i just quan la descarregaven els Xicots començaven a alçar el 4 de 8 que els Vermells han descarregat també de manera solvent.

En segona ronda els Castellers de Vilafranca han muntat el 3 de 9 amb folre que han executat ben parat i han descarregat amb solvència. Mentre els Xicots han hagut de treballar de valent per descarregar el 3 de 8, un castell que aquesta temporada dominen, però que avui ha patit més del que és habitual. En 17 minuts s’han completat les dues primeres rondes de la diada.

A la tercera ronda els Verds ha plantejat un 4 de 8 amb una composició amb molts canvis, per fer pujar gent que habitualment no ocupa aquesta posició en el castell. I els Xicots han afrontat en la tercera ronda el 7 de 7, que han descarregat també amb solvència.

Passaven tres minuts de dos quarts de quatre i només faltaven els pilars de comiat.

El pilar de sis dels Verds i amb un vano del pilar de cinc dels Xicots.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: