Dimarts, 23 d'abril de 2024

El FCVilafranca arriba fins la semifinal del torneig d’Històrics i pensa en la copa Catalunya

El Vilafranca ha ofert molt bona imatge en la seva participació al torneig d’Històrics que s’ha disputat aquesta darrera setmana al camp del Martinenc.

Malgrat que finalment va ser eliminat a les semifinals contra el Badalona, amb un gol de penal dubtós, quan quedaven cinc minuts per el final del partit.

El Vilafranca començava el torneig el dimecres de la setmana passada amb victòria per dos gols sobre el Castelldefels. Els Sants s’imposava per 2 a 1 al Castelldefels i, finalment, el darrer partit enfrontava els dos guanyadors, Sants i Vilafranca, que concloïen el partit amb empat a un al marcador.

Els d’Ivan Moreno van passar a semifinals tot i la bona actuació del Sants, que va guanyar el Castelldefels i va posar contra les cordes el Vilafranca. Finalment, la diferència de gols a favor va permetre als vilafranquins superar ronda.

Dissabte es disputaven les dues semifinals, enfrontant el Badalona i el Vilafranca. A cinc minuts del final, el penal va decantar la semifinal pels badalonins. Amb ànims pels joc mostrat en el torneig el Vilafranca no s’atura i aquest dimecres comença la competició oficial amb la Copa Catalunya. Els vilafranquins es desplacen a Barcelona on a dos quarts de nou del vespre s’enfrontaran a l’Europa, en un partit que podreu seguir en directe a la sintonia de Ràdio Vilafranca.