Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons de Vilafranca han actuat a Sant Quintí de Mediona, Castellbisbal i Roda de Berà

Continuant amb l’intens agost dels Falcons de Vilafranca el passat cap de setmana se’ls ha pogut veure en diferents ocasions.

Tot i no haver estat un dels caps de setmana més senzills, degut al terrible succés de Barcelona, els Falcons de Vilafranca van decidir no suspendre cap dels compromisos, entenent que la normalitat havia de ser la bandera. Això sense oblidar el succeït i mostrant oficialment el dol lluint braçalets negres en les actuacions mentre ha durat el dol oficial decretat per la Generalitat de Catalunya.

El passat dissabte els vilafranquins van participar en la Festa Major de Sant Quintí de Mediona, sent l’actuació més important per la colla, després de la de Vilafranca. A la plaça de l’ajuntament van oferir una Escala de 10, dues Pires 5X5 simultànies, dues Torretes simultànies i un Pilar de 5 aixecat per sota.

El diumenge els Falcons vilafranquins van actuar a la Festa Major de Castellbisbal, amb un Pilar de 5 aixecat per sota, una Escala de 9, una Pira 6×5, o un 3 de 6 net, entre d’altres.

Continuant amb intensos assajos i preparatius de Festa Major, aquest dimecres es van desplaçar a Roda de Barà, on els vilafranquins van fer

un Pilar de 5 aixecat per sota, una Escala de 9, o una Pira 6×5.

Els de la faixa verda ja enfilen els últims assajos preparatius de la més típica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: