Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons fan la primera Pira 6×6 de la temporada a Vilanova

La propera actuació dels Falcons de Vilafranca serà aquest mateix divendres a la Festa Major de Les Cabanyes.

Els Falcons de Vilafranca van participar el passat diumenge com a colla convidada a la Diada dels Falcons de Vilanova i la Geltrú, i ho van fer amb bona nota, descarregant amb seguretat la primera Pira 6×6 de la temporada.

A la cercavila que els havia conduit des de la Plaça de les Neus fins davant l’Ajuntament van fer una Escala de 9, una Pira 5×5, el Castell de 6, una Torreta, 3 Ventalls i diversos Pilars de 3 caminant.
Amb l’entrada a plaça amb un pilar de 4 aixecat per sota i caminat, els vilafranquins van donar inici a la seva exhibició dalt de l’entarimat situat a la plaça de la Vila, en la que van oferir al nombrós públic assistent una Escala de 9, la Pira 6X6, la qual es va descarregar sense problemes, una Piràmide Drets de 5, una Torreta i per finalitzar el Pilar de 5 aixecat per sota.

Tot i que la colla vilafranquina havia anunciat la prova del Pilar de 6 aixecat per sota, les proves realitzades durant el recorregut van fer que l’equip tècnic, optés per seguir-lo treballant per portar-lo més endavant amb les màximes garanties.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: