Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Enguany se celebra 30è sopar d’administradors i administradores de la festa major

Des de l’any 1988 ininterrompudament, els dies previs de la Festa Major, s’organitza un sopar que aplega als administradors i administradores de les festes majors ja passades.

El sopar compta també amb els de l’any en curs com a convidats. Els encarregats d’organitzar-lo, com així mana la tradició, són els que van ser-ho fa 10 anys. Enguany, els organitzadors són els administradors del  2007, l’Eva Delriu, el Joan Rius, el Jordi Sadurní, l’Eva Sans i el Manel Trias. Dos dels seus representants ho han explicat en el magazine matinal de Ràdio Vilafranca acompanyats d’un administrador de l’any 1988.

Cada any acostumen a aplegar-se unes 80 persones al sopar, però Joan Rius assenyala que volen donar-li un especial relleu a aquest 30è sopar.

Enguany, aquest sopar té l’especial efemèride de celebrar el 30è sopar d’administradors que van engegar, per primera vegada, els administradors de l’any 1988, que van ser l’Ascen Díez de Ulzurrún, el Lluís Parellada, el Jordi Sàbat, el Joan Santacana i la Xe Senabre.

El Lluís Parellada explica que els va semblar interessant organitzar l’acte aquell any perquè se celebraven els 10 anys d’ajuntament democràtics.

A partir d’aquella data inicial, es va instaurar la tradició, mai avortada, de convocar tot aquest gremi festamajorenc per sopar junts i compartir anècdotes.

El sopar d’enguany serà el dissabte 26 d’agost i començarà amb la trobada, de totes les administracions convocades, a la porta de Santa Maria, després de Goigs.

El sopar té un cost de 37 euros per administrador, havent-se d’inscriure a les llistes que hi ha a la Perfumeria Palau o als forns de pa Rius, com a molt tard fins el proper dia 19 d’agost.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: