Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge es va produir un incendi forestal a Sant Martí Sarroca

25 voluntaris de les ADF de Sant Martí, Torrelles, Castellví, Avinyonet, La Carrerada i la Federació d’ADF, amb una dotació de 11 vehicles, van participar en tasques d’extinció de l’incendi forestal.

L’incendi es va declarar cap a la una del migdia del diumenge a Sant Martí Sarroca. Gràcies a la ràpida intervenció de bombers i ADF el foc es va poder controlar amb certa rapidesa. Era un incendi que tenia gran potencial de bosc per cremar per endavant si s’hagués escapat. El foc es va localitzar a la riera de Comallera passant pel camí de la casa de colònies de L’Estol.  Finalment van ser 2,5 hac cremades entre un terreny erm i el bosc. També van intervenir 3 mitjans aeris de bombers i vàries dotacions terrestres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: