Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diada castellera de Sant Magí i la de Gràcia s’han suspès

Els atemptats de Barcelona i Cambrils han motivat la suspensió dels actes de Festa Major de Gràcia i Tarragona.

Com a conseqüència d’aquesta decisió han quedat afectades algunes diades castelleres destacades del cap de setmana. En concret la diada de Sant Magí a Tarragona d’aquest dissabte al migdia amb la participació de les colles de la ciutat ha quedat suspesa. Era una diada que estava prevista en la programació de Penedès TV en directe, a través de la Xarxa i que finalment no es farà. D’altra banda també els actes de la Festa Major del barri de Gràcia de Barcelona han quedat suspesos. En aquest cas la suspensió afecta també la diada castellera d’aquest dissabte a la tarda en la que hi havien de participar els Castellers de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: