Divendres, 24 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detenen el gerent de l’empresa que feia manteniment en la benzinera on van morir 2 treballadors

La investigació conclou que l’home és presumpte autor de dos delictes d’homicidi imprudent i un delicte contra els drets dels treballadors. Els fets van succeir el 30 de maig a Sant Sadurní.

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal adscrits a l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud van detenir ahir dimecres un home, de 40 anys, de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de dos delictes d’homicidi imprudent i un delicte contra els treballadors.
Els fets van succeir el dia 30 de maig quan agents de la comissaria de districte de Sant Sadurní van rebre un avís en què s’informava que hi havia hagut una deflagració en els dipòsits d’una benzinera del municipi mentre dos treballadors hi estaven fent tasques de manteniment.
Un dels operaris va morir el mateix dia dels fets i l’altre ho va fer cinc dies després a l’Hospital.
Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació per esclarir què havia passat i les indagacions policials han determinat que les mesures de seguretat i els procediments que es van utilitzar per dur a termes les tasques de reparació dels dipòsits no s’ajustaven a les que estableix la normativa actual.
Davant aquest fets, aquest dimecres, el agents van detenir el gerent de l’empresa per a la qual treballaven els dos operaris com a presumpte autor de dos homicidis imprudents i d’un delicte contra els drets dels treballadors.
El detingut ha passat avui a disposició judicial.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu

Penedès Televisió

18:30
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M. Soler
19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país
20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: