Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Comunitat Islàmica de Vilafranca rebutja els atemptats i en solidaritat amb les víctimes

Aquest dissabte a la tarda la Comunitat Islàmica de Vilafranca va convocar una concentració a la Plaça de la Vila per rebutjar els atemptats de Barcelona i Cambrils.

També en solidaritat amb les famílies de les víctimes, els nombrosos ferits i les persones que van viure els esdeveniments d’aquell moment. En el transcurs de l’acte es va llegir un manifest signat pel secretari de la Comunitat, Fouad el Yahiaoui. En declaracions a la nostra emissora, el secretari assenyalava que l’objectiu de la trobada era manifestar clarament el rebuig i la condemna dels atemptats. També per deixar clar que l’Islam no permet la violència, perquè com totes les religions promou la pau i el respecte a les persones.

D’altra banda la Comunitat Islàmica de Vilafranca també va mostrar la solidaritat amb les famílies de les víctimes, compartint el seu dolor.

La concentració a la plaça de la Vila va tenir lloc dissabte a dos quarts de set de la tarda i durant aproximadament mitja hora. Hi van participar unes150 persones.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: