Divendres, 22 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Els comerços del Centre Vila fan, en general, una valoració positiva de la campanya de rebaixes

El passat 1 de juliol començaven oficialment les rebaixes, unes rebaixes que segons diuen els diferents comerciants del centre es mantenen en la mateixa línia d’altres anys.

Des de la sabateria Gatell, la Montserrat Alemany, fa una bona valoració de la campanya d’estiu d’enguany. Ha estat positiva sobretot perquè el bon temps ha acompanyat i ajudat a les vendes.

Per la botiga Tokut també està anant bé l’estiu. La seva encarregada, l’Ester Martí, comenta que actes com el Vijazz han influït molt positivament en l’afluència de públic. Però alhora també noten un canvi en la manera de comprar: els clients actualment només compren el que necessiten. I per tant no es produeixen les aglomeracions de gent que es veien abans el primer dia de rebaixes.

La presidenta de l’Associació Centre Vila, i a la vegada botiguera, Marta Vives, coincidia a dir que la valoració que es fa en general d’aquestes rebaixes és bona i que la calor ha ajudat sobretot per al seu negoci que és de roba de bany i corseteria.  Avui dia alguns comerços fan promocions durant tot l’any sempre respectant la normativa de dates de les rebaixes.

Les rebaixes finalitzen oficialment el 31 d’agost. Uns dies abans, el dia 25 se celebrarà el Fora Stocks a preus reduïts amb l’objectiu de liquidar tot el gènere que no s’hagi venut durant l’estiu.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
La cara B
Música electrònica amb Albert Millan i Joan Pancorbo
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu

Penedès Televisió

21:30
Pica lletres
Escola Sant Josep A (Vilafranca) - Institut Milà i Fontanals A (Vilafranca)
22:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
22:30
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M Soler

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: