Diumenge, 16 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Els comerços del Centre Vila fan, en general, una valoració positiva de la campanya de rebaixes

El passat 1 de juliol començaven oficialment les rebaixes, unes rebaixes que segons diuen els diferents comerciants del centre es mantenen en la mateixa línia d’altres anys.

Des de la sabateria Gatell, la Montserrat Alemany, fa una bona valoració de la campanya d’estiu d’enguany. Ha estat positiva sobretot perquè el bon temps ha acompanyat i ajudat a les vendes.

Per la botiga Tokut també està anant bé l’estiu. La seva encarregada, l’Ester Martí, comenta que actes com el Vijazz han influït molt positivament en l’afluència de públic. Però alhora també noten un canvi en la manera de comprar: els clients actualment només compren el que necessiten. I per tant no es produeixen les aglomeracions de gent que es veien abans el primer dia de rebaixes.

La presidenta de l’Associació Centre Vila, i a la vegada botiguera, Marta Vives, coincidia a dir que la valoració que es fa en general d’aquestes rebaixes és bona i que la calor ha ajudat sobretot per al seu negoci que és de roba de bany i corseteria.  Avui dia alguns comerços fan promocions durant tot l’any sempre respectant la normativa de dates de les rebaixes.

Les rebaixes finalitzen oficialment el 31 d’agost. Uns dies abans, el dia 25 se celebrarà el Fora Stocks a preus reduïts amb l’objectiu de liquidar tot el gènere que no s’hagi venut durant l’estiu.

Enquesta

El millor pacte municipal pel bé de Vilafranca seria…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
13:00
Mites de la cançó
Georges Moustaki, en català

Penedès Televisió

10:30
De festa
Festa de la Cervesa Artesana - Mediona
10:45
De festa
Festa del Barri del Poblenou
11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: