Dissabte, 8 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centenars de persones es concentren a la plaça de vila en rebuig dels actes terroristes

A l’igual que la resta de municipis de Catalunya, Vilafranca del Penedès s’ha volgut sumar aquest divendres a la concentració en rebuig del terrorisme.

Les darreres hores Barcelona, i també Cambrils, han patit atacs terroristes perpetrats per jihadistes. A l’igual que la resta de municipis de Catalunya, Vilafranca del Penedès s’ha volgut sumar aquest divendres a la concentració en rebuig del terrorisme. Centenars de persones entre institucions públiques, treballadors de l’ajuntament i veïns de Vilafranca s’han trobat a les 12 del migdia a la plaça de Vila on s’han fet 5 minuts de silenci.

L’alcalde accidental durant l’acte era l’Aureli Ruiz que ha mostrat en nom de l’ajuntament el rebuig contra els atacs terroristes de les darreres hores.

Aureli Ruiz ha explicat que durant 3 dies onejarà a l’Ajuntament de Vilafranca la bandera de Catalunya amb un crespó negre per mostrar la seva solidaritat i condol amb les víctimes i els seus familiars.

Els 5 minuts de silenci s’han trencat amb un fort i llarg aplaudiment per part de tots els concentrats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: