Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El carrer Marquès d’Alfarràs ja està obert al trànsit

Des de l’11 de juliol fins a finals de mes el carrer Marquès d’Alfarràs va estar tancat per obres de renovació del paviment.

Aquestes obres venien motivades pel mal estat del paviment. La solució adoptada ha resultat paviment asfàltic a la part central del carrer i paviment de llamborda per a les voreres.

Recordem que aquests treballs van provocar canvis en la circulació viària durant 3 setmanes. Com que el c/ Marquès d’Alfarràs és la via de sortida del trànsit del sector pl. Constitució, Vall del Castell, Oli i Jaume I, durant les obres es va habilitar el primer tram del c/ Ferran, entre la plaça de l’Oli i el c/ Ponent, com a sortida del trànsit cap al c/ Ponent. Un cop acabades aquestes obres, s’ha obert el carrer Marquès d’Alfarràs i la circulació d’aquesta zona ha tornat a la normalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: