Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La capta de Festa Major se celebra als barris de Vilafranca amb la implicació de les AAVV

Dijous començava també la capta a diferents barris de Vilafranca amb una parada fixa on poder adquirir el programa de Festa Major, l’estampa i l’obsequi, a més dels diferents articles de marxandatge

Ahir era el torn de La Girada, La Barceloneta, L’Espirall i el Centre. Al barri de la Girada l’estand que van muntar els Administradors de la Festa Major juntament amb l’AAVV del barri estava situat a la mateixa Rambla de la Girada.

Durant la capta a la Girada, que va durar de 6 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre, es va fer un taller de manualitats per als més petits i assajos de diferents balls petits entre ells el Ball Pla i el ball dels nans. Tot plegat va originar molt ambient a la rambla.

A Les Clotes, a la mateixa hora, també hi havia muntada la parada de Festa Major per a vendre el programa. Aquesta estava situada al carrer Torrelles de Foix i malgrat que durant la primera hora no hi va haver gaire moviment de gent no hi va faltar l’assaig de les cotonines per crear ambient.

 

Pel president de l’AAVV Patro Recober, la Festa Major i la col·laboració que fa l’AAVV és una manera d’integrar la gent nouvinguda que potser no coneix tant la més típica.

 

Avui continua la capta als barris del Poble Nou al Parc Tívoli, a Sant Julià se situaran a la plaça de la Sardana, al Molí d’en Rovira estaran a la plaça del Cep i també es mantindran al Centre a la plaça de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: