Dijous, 28 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 22 i el 23 d’agost es fa la Capta de la Festa Major de Vilafranca

La setmana vinent tindrà lloc la tradicional sortida de la Capta i obertura de la parada amb els programes, estampa i marxandatge de la Festa Major de Vilafranca 2017.

Els col·laboradors, les setrilleres i els Administradors sortiran, acompanyats dels grallers, el matí del dimarts 22 d’agost pels carrers més cèntrics de la Vila, oferint el programa d’actes, l’estampa i l’obsequi de Festa Major. Els Administradors animen totes les setrilleres a participar-hi. Tant dimarts com dimecres, 22 i 23 d’agost, es plantarà la parada a la plaça de la Vila per continuar amb la venda de programes.

A les tardes, amb la col·laboració de les Associacions de Veïns, la parada de la Capta s’instal·la als barris, de 18 a 21 hores. Dimarts dia 22 d’agost serà a la Barceloneta (C/Barba i Roca), Les Clotes (C/Torrelles de Foix), l’Espirall (plaça Doctor Bonet), La Girada (rambla de la Girada), i el Centre (plaça de la Vila). El dimecres, dia 23, al Poble Nou (parc del Tívoli), a Sant Julià (plaça de la Sardana), al Molí d’en Rovira (plaça del Cep), i al Centre (plaça de la Vila).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: